Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina manitoba + q.b.
- 150 g di farina di avena
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pani alla segale
2h 40min
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Panini integrali alle erbe
4sa 45 dk
Pane integrale al vapore
2 Std.
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pane rustico ai semi
1óra 30p