Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focacce ai semi
- 430 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 10 g di miele
- 510 g di farina di forza, + q.b. per infarinare
- 1 cucchiaino di sale
- farina di mais, bramata, per infarinare
- olio di oliva, per oliare
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 2 cucchiai di semi di papavero
Salsa alle erbe e noci
- 100 g di gherigli di noci
- 10 g di foglie di basilico fresche
- 5 g di dragoncello fresco
- 10 g di mentuccia
- 10 g di coriandolo fresco
- 10 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 200 g di Feta, a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- Voeding
- per 4 pezzi
- Calorieën
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Eiwitten
- 117 g
- Koolhydraten
- 403 g
- Vetten
- 214 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia alle cipolle
2u. 20min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia libanese
3 Std. 30 Min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5 min
Pane Roti
1h
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Focaccia veloce in padella
40min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Focaccia al profumo di timo
1h 55 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane barese
6 Std. 15 Min