Compatibele versies
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g di acqua
- 2 cucchiaino di sale
-
200
g di cavolo riccio (kale)
of 200 g di verza - 200 g di patata americana dolce
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 180 g di bulgur (vedere consigli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 melagrana
- ½ mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate (optioneel)
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di cavolo rosso a pezzi (optioneel)
- 20 g di succo di melagrana
- 20 g di succo di limone
- 20 g di salsa tahin (Sesampaste)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Burger vegan
5h
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1h 20min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15min
Involtini vegan estivi
45min
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
40min
Formaggio alle noci
20h 30min
Pure Sunrise
Keine Bewertungen
Couscous di cavolfiore (vegan)
15min
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Pasta brisée
10min
Pasta gratinata
50min