Compatibele versies
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g di acqua
- 2 cucchiaino di sale
-
200
g di cavolo riccio (kale)
of 200 g di verza - 200 g di patata americana dolce
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 180 g di bulgur (vedere consigli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 melagrana
- ½ mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate (optioneel)
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di cavolo rosso a pezzi (optioneel)
- 20 g di succo di melagrana
- 20 g di succo di limone
- 20 g di salsa tahin (Sesampaste)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone integrale con mirtilli
13h 10min
Insaporitore alle bucce di verdure
2h 15 min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15min
Purè di patate
45min
Crema pasticcera
15min
Involtini vegan estivi
45min
Focaccia con kefir
12 Std.
Zucca Acorn gratinata
2h
Minestrone
45min
Burro
40min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 min
Frittata solo albumi
35min