Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 150 g di burro a pezzi, congelato
- 150 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di burro
- 400 g di porri a fette (1 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 300 g di vongole, fresche, ben pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2479 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 422 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Mini galettes ai funghi
1h 45min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10min
Paté ai due salmoni
1 Std.
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1 Std. 20 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2h 10min
Lasagne agli asparagi
1 Std. 30 Min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min