Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 150 g di burro a pezzi, congelato
- 150 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di burro
- 400 g di porri a fette (1 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 300 g di vongole, fresche, ben pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2479 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 422 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2 godz. 30 min
Vitello tonnato
2 Std. 45 Min
Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)
1 godz. 50 min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22u. 30min
Mousse di scampi e sogliole
35min
Crostata con fiori di zucca
1 godz. 30 min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Pane pesto e pomodori
3h 55 min
Cestini di verdure croccanti
55 Min
Quiche ai ravanelli
1 godz. 30 min
Budino agli agrumi
3h 15min
Pizza con Gorgonzola, pancetta croccante, pere, miele e noci
3h 35 min