Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt
- 500 g di latte intero
- ½ bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 grammi
- Calorieën
- 2201 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 55 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Shortbread
2h
Mince Pies
2 Std. 30 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Blanc manger
7h
Scalogno insaporito (250 g)
20min
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Formaggio alle noci
20 Std. 30 Min
Cassoulet di fagioli con pesto di noci a Cottura Lenta
6 godz.
Condimento allo yogurt
10min
Caramelle toffee
2h
Cottura del farro integrale
8 godz. 40 min