Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt
- 500 g di latte intero
- ½ bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 grammi
- Calorieën
- 2201 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 55 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Croccante a nido d'ape (Honeycomb)
1h 30 min
Burro
40 Min
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6h
Club Sandwich salmone, avocado con carotine e salsa teriyaki
4 Std.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Spiedini di pollo con riso al cumino e insalata tiepida di verdure
2 Std.
Involtini primavera
1 godz. 15 min
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
3h
Bevanda a base di mandorla e matcha
10 Min
Maionese al curry
15 Min