Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 24 gamberi crudi di media grandezza, puliti (360 g) (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di peperone rosso, a striscioline (2x5 cm)
- 120 g di ananas fresco, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero, grattugiata
- ¼ di peperoncino piccante rosso, fresco
- 20 g di olio di semi di arachidi
- 100 g di ananas fresco, a pezzetti
- 40 g di zucchero di canna
- 30 g di aceto di riso
- 30 g di salsa di soia
- 1 ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 rametto di coriandolo, le foglioline tritate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Melanzane al miso sottovuoto
2h 45 min
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1h 30min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h