Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 24 gamberi crudi di media grandezza, puliti (360 g) (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di peperone rosso, a striscioline (2x5 cm)
- 120 g di ananas fresco, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero, grattugiata
- ¼ di peperoncino piccante rosso, fresco
- 20 g di olio di semi di arachidi
- 100 g di ananas fresco, a pezzetti
- 40 g di zucchero di canna
- 30 g di aceto di riso
- 30 g di salsa di soia
- 1 ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 rametto di coriandolo, le foglioline tritate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1j
Gamberi freschi sottovuoto
1j
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1j
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1j
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22 Std. 30 Min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min