Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 24 gamberi crudi di media grandezza, puliti (360 g) (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di peperone rosso, a striscioline (2x5 cm)
- 120 g di ananas fresco, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero, grattugiata
- ¼ di peperoncino piccante rosso, fresco
- 20 g di olio di semi di arachidi
- 100 g di ananas fresco, a pezzetti
- 40 g di zucchero di canna
- 30 g di aceto di riso
- 30 g di salsa di soia
- 1 ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 rametto di coriandolo, le foglioline tritate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1sa 20 dk
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1sa 20 dk
Chutney al mango e senape
1h 10min
Melanzane al miso sottovuoto
2 godz. 45 min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 Min
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Croccante a nido d'ape (Honeycomb)
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Salmone sottovuoto al mojto
3 godz.
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3h 40 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min