Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di ceci e pomodori secchi
- 100 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- ½ spicchio di aglio
- 5 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
Baccalà sottovuoto
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato (2 filetti)
- 160 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 6 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1660.1 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 24.9 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1943 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Pane alla birra (TM6)
4h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45 min