Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di ceci e pomodori secchi
- 100 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- ½ spicchio di aglio
- 5 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
Baccalà sottovuoto
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato (2 filetti)
- 160 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 6 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1660.1 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 24.9 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1943 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1sa
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 dk
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1sa
Calamari Sottovuoto
50 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1sa 30 dk
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 Std.