Baccalà panna e alloro sottovuoto

Baccalà panna e alloro sottovuoto

4.0 14 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Crema di ceci e pomodori secchi
  • 100 g di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
  • ½ spicchio di aglio
  • 5 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)
Baccalà sottovuoto
  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato (2 filetti)
  • 160 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 foglie di alloro fresco lavate
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 6 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1943 mg
Eiwitten 24.5 g
Calorieën 1660.1 kJ / 396.5 kcal
Vetten 24.9 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 11.9 g
Koolhydraten 19.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...