Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g), fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
Nidi di Pasqua
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio di oliva
- 120 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Insalata di uova
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di scalogno
- 30 g di panna acida
- 10 g di senape
- 10 g di maionese
- 10 g di aceto
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- erba cipollina fresca, q.b. per servire (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 143.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1 Std.
Focaccine nere
4 Std.
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1ωρ. 30 λεπτ.
Aperitivo alla fragola (TM6)
15 Min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Bicchierini mimosa salati
2h
Frollini salati al rosmarino
1ωρ. 30 λεπτ.
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.