Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alle nocciole
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di nocciole tostate
- 300 g di latte intero
- 2 uova
- 10 g di farina tipo 00
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi (1 cm)
- 1000 g di acqua
Pesche sottovuoto
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 4 pesche nettarine a metà
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- amaretti duri, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2873.6 kJ / 686.8 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 87.9 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 61.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Pere sottovuoto alla cannella
2 godz. 5 min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Dalgona coffee alla crema di whisky
15 min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Yogurt
12h
Aperitivo alla fragola (TM6)
15 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min