Pesche sottovuoto con crema alle nocciole

Pesche sottovuoto con crema alle nocciole

4.4 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
4 porzioni

Ingrediënten

Crema alle nocciole
  • 100 g zucchero
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • 150 g di nocciole tostate
  • 300 g di latte intero
  • 2 uova
  • 10 g di farina tipo 00
  • 100 g di cioccolato al latte a pezzi (1 cm)
  • 1000 g di acqua
Pesche sottovuoto
  • 100 g zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • 4 pesche nettarine a metà
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • amaretti duri, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 61.5 mg
Eiwitten 13.6 g
Calorieën 2873.6 kJ / 686.8 kcal
Vetten 34.1 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 87.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...