Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1680 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 15 g di fiocchi di patate
- 5 g di malto in polvere
- 12 g di carbone vegetale
- 15 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale, a piacere
- 10 pomodorini colorati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 Std.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Farina di grano
10min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Albicocche sottovuoto con crema inglese
2 godz. 30 min
Focaccine nere
4 Std.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Menù: Salmone con salsa all'aneto, broccoli e riso; Dessert al cioccolato (Bimby Friend)
40 Min