Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 200 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 250 g di verze a listarelle
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 200 g di farina di grano saraceno
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2266.3 kJ / 541.6 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 311.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2h
Pasta agretti e ricotta
45 min
Mondeghili
40 min
Bortellina
30 min
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1h 30min
Sandwich al cetriolo
5sa 30 dk
Ravioli di Santo Stefano
2h
Crostata ripiena alle mele
2h
Bussolai di Burano
2h
Strüdel pere e cioccolato
1h 40min
Crespelle agli asparagi
1h 30min