Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente

Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente

4.2 11 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u.
10 fette

Ingrediënten

Lievitino
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 10 g zucchero
  • 100 g di latte
  • 70 g di farina manitoba
Impasto
  • 100 g di latte
  • 350 g di farina manitoba
  • 150 g di farina di castagne
  • 90 g zucchero
  • 2 uova
  • 1 tuorlo
  • 150 di burro morbido a pezzi
  • 8 g di sale
  • 70 g di castagne cotte e pelate
  • 70 g cioccolato fondente a pezzi
Terminare la preparazione
  • 1 tuorlo
  • 1 cucchiaio di latte

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 fetta

Natrium 344.6 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1695.1 kJ / 405.1 kcal
Vetten 18.2 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 9.9 g
Koolhydraten 55.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...