Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 200 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
of 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale + q.b.
Starter
- 150 g di chicchi di segale
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pane
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
- 10 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di spezie miste in polvere (cardamomo, cumino, semi di finocchio, coriandolo, ecc.)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 420 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 43.4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai cereali
3h
Pane semplice
4 godz.
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane morbido di farro
19h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Pane in padella
18 Std.
Panini di segale
12 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di segale
20h 30min
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pane in cassetta semplice
19h