Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 200 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
of 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale + q.b.
Starter
- 150 g di chicchi di segale
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pane
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
- 10 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di spezie miste in polvere (cardamomo, cumino, semi di finocchio, coriandolo, ecc.)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 420 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 43.4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lievito madre disidratato
24h 10min
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4 Std. 40 Min
Pane in padella
18h
Rosette di farro
17 Std. 30 Min
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Pane di kamut e farro
4h
Filone di segale
4h
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane di segale
20 godz. 30 min
Pane ai cereali
3h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h