Gyoza neri

Gyoza neri

4.3 16 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
40 pezzi

Ingrediënten

Impasto
  • 150 g di acqua
  • 270 g di farina tipo 00
  • 3 g di carbone vegetale
Ripieno
  • 100 g di cavolo nero
  • 50 g di porro a pezzi (3 cm)
  • 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
  • 20 g di radice fresca di zenzero pelata e a fettine
  • 10 g di aceto di riso
  • 10 g di olio di sesamo
  • 15 g di salsa di soia
Terminare la preparazione
  • fecola di patate q.b.
    amido di riso, q.b.
  • 24 g di olio di sesamo
  • 120 g di acqua
  • salsa di soia a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Natrium 38.7 mg
Eiwitten 2.6 g
Calorieën 158.2 kJ / 37.8 kcal
Vetten 1 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 5.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...