Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro barbeque
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 scalogno
- 3 - 4 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati (12 g)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 grammo di burro morbido, a pezzi
- 1 cucchiaino di fumo liquido
Filetto di maiale bardato
- 1200 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 160 g di pancetta a fette
- 1 filetto di maiale, senza nervi (500-700 g circa)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ di cucchiaino di pepe macinato
- 150 g di pesto alla genovese
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2970.5 kJ / 711.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5h