Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone
- 1 arancia
- 1600 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 2 rametti di timo fresco, interi
- 100 g di radicchio rosso di Verona
- 60 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- pistacchi tritati, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 45.1 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Calamari Sottovuoto
50min
Alici marinate sottovuoto
2h 30 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min