Compatibele versies
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 93.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Pane agli spinaci
3h
Confettura di riciclo
2 Std.
Composta di pesche allo zenzero e cannella
1 Std. 30 Min
Tempeh
48 Std.
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15min
Ghee
20 Min
Pane con frutta secca
55 Min
Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)
6sa 10 dk
Crema di mandorle
15min
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1 Std. 30 Min
Impasto per pizza integrale
2 Std.