Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zucca
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di amaretti duri
- 150 - 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 40 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Parmigiano Reggiano grattugiato grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2449.7 kJ / 585.5 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 817.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Ragù di salsiccia Sottovuoto
2 Std. 25 Min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min