Tortelli di zucca e Gorgonzola

Tortelli di zucca e Gorgonzola

3.7 9 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Zucca
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
Pasta
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 100 g di amaretti duri
  • 150 - 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gorgonzola a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 40 g di burro
  • 4 - 5 foglie di salvia fresca lavate
  • Parmigiano reggiano grattugiato grattugiato, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 817.3 mg
Eiwitten 27.4 g
Calorieën 2449.7 kJ / 585.5 kcal
Vetten 26.8 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 12.7 g
Koolhydraten 61 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...