Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 5 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 9299 kJ / 2262 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 250 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef con crema di clementine
45 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Pan co' Santi
7 Std.
Mousse di carote e sedano
40 dk
Cioccolato plastico
12 Std.
Cous cous vegetariano di Marrakech
50 Min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2h 10min
Bavarese al frutto della passione
3h
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Aroma di capperi
4 godz. 10 min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Geen beoordelingen
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1sa