Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasticcio di carne
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di carne di manzo a cubetti (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi pepe macinato
- 150 g di cipolla a pezzi
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di acqua
- 150 g di porro a pezzi
- 330 g di birra scura
- 1 cucchiaino di foglioline di timo fresco
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne
of ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 65 g di burro, salato o non salato freddo, a pezzi
- 1 uovo medio (circa 60 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 tuorlo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con carne a Cottura Lenta
4h 30min
Polenta in fiur
1 godz.
Uova alla Benedict
45 min
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1h 50min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1 godz.
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Salsa Soubise
30 min
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1 godz. 20 min
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min