Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasticcio di carne
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di carne di manzo a cubetti (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi pepe macinato
- 150 g di cipolla a pezzi
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di acqua
- 150 g di porro a pezzi
- 330 g di birra scura
- 1 cucchiaino di foglioline di timo fresco
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne
of ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 65 g di burro, salato o non salato freddo, a pezzi
- 1 uovo medio (circa 60 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 tuorlo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Salsa Soubise
30 Min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1h 20min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Quiche sedano rapa e salmone
1 Std. 25 Min
Salsa bernese
20 Min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Stufato di manzo con fantasmini di purè
1 Std. 30 Min
Tagine di pollo con arance caramellate
35 Min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 godz. 20 min
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4h 45 min