Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 15 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Patate Sottovuoto
2h
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min