Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 15 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Patate Sottovuoto
2h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30min
Asparagi sottovuoto
50 min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min