Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di calamari freschi (4 pezzi circa da 130 g l'uno)
- 20 g di Parmigiano reggiano
-
30
g pane raffermo
of 30 g di pangrattato - 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 100 g di carciofi, puliti a fette
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- ½ limone, la scorza grattugiata e il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1895 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 42.9 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Alici marinate sottovuoto
2hod. 30min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3u. 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1hod. 30min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1hod. 30min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30 min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1hod.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1hod. 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min