Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 400 g di farina di grano duro
- 6 g di lievito di birra fresco
- 1490 g di acqua
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzi
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6966 kJ / 1665 kcal
- Eiwitten
- 53.9 g
- Koolhydraten
- 330.8 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandolce variegato alla confettura
9h
Pane alla birra (TM6)
4u.
Pane al latte con semi di papavero
1hod. 40min
Pane integrale
3h 15 min
Pane alla ricotta
3hod.
Pane di patate
3hod.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3u. 10min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6hod. 10min
Pane bianco
3hod.
Filoncini di semola
4u.
Treccia di pane alle olive
5h 30min