Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 400 g di farina di grano duro
- 6 g di lievito di birra fresco
- 1490 g di acqua
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzi
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6966 kJ / 1665 kcal
- Eiwitten
- 53.9 g
- Koolhydraten
- 330.8 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Pane contadino ai cereali
7h
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 godz. 30 min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Il pane di Altamura
4h