Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di latte intero
- 150 g di acqua
- 10 g di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
of 180 g di lievito madre (vedere consigli) - 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 25 g di semi di chia
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 200 g di Brie a pezzi
- 80 g di zucchina grattugiata
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- sale grosso, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1693.3 kJ / 404.6 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2 godz.
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3 Std. 20 Min
Girelle di pizza salame e pesto
2 godz. 45 min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Miniroscón de Reyes (ciambelline spagnole del Re)
3h
Brioches ripiene alle mele
4 godz.
Ciambella ACE
1 godz. 30 min
Panini di patate
20 Std.
Dolce di carote e mandorle
1 godz.
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 godz.
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.