Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
5
g di radice fresca di zenzero, pelata
of ½ cucchiaino di zenzero in polvere - 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di latte intero freddo
- 100 g di acqua minerale frizzante fredda
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (3 cm)
- salsa di soia, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4736.3 kJ / 1132 kcal
- Eiwitten
- 132.1 g
- Koolhydraten
- 113.1 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 103 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9 godz. 30 min
Bomboloni salati
3h 20min
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50 min.
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50 min.
Chicche di patate alla curcuma con crema di carciofi e bottarga
1h 30min
Katsu sando
4h 40min
Polpettine di gamberi tailandesi
1 Std. 25 Min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Fagottini di polpo
1 Std. 40 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min