Polenta nera e fagioli

Polenta nera e fagioli

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
4 porzioni

Ingrediënten

Polenta
  • 2350 g di acqua
  • 150 g di fagioli neri secchi (vedere consigli)
  • 170 g di farina di grano saraceno per polenta
  • 30 g di chicchi di segale integrale
  • 10 g di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa alle acciughe
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla rossa a rondelle
  • 1 spicchio di aglio
  • 35 g di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 5 g di prezzemolo fresco tritato
  • 10 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
  • prezzemolo fresco (optioneel) tritato, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1041.5 mg
Eiwitten 16.6 g
Calorieën 1674.5 kJ / 400.3 kcal
Vetten 15.9 g
Vezels 9.9 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...