Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 2350 g di acqua
- 150 g di fagioli neri secchi (vedere consigli)
- 170 g di farina di grano saraceno per polenta
- 30 g di chicchi di segale integrale
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa alle acciughe
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla rossa a rondelle
- 35 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 5 g di prezzemolo fresco, tritato
- 10 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- prezzemolo fresco, tritato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1674.5 kJ / 400.3 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 1041.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Spaghetti alla carbonara (Bimby Friend)
25min
Torta al cioccolato al Varoma
2h
Insalata al Varoma con dressing al melograno
30 min
Uova sode colore azzurro
55min
Menù: Gnocchi con salsa al pomodoro e mascarpone; Insalata di broccoli e sorbetto alla frutta
30 min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15min
Croccante a nido d'ape
1h 30min
Tagliatelle di zucca con salsiccia, Gorgonzola e noci
Geen beoordelingen
Zuppa di funghi e tacchino con verdure
45min
Carote fermentate
84hod. 30min