Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 100 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 0
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato q.b.
- 125 g di mozzarella a fettine
- 2 carciofi puliti, a fettine sottili (messi a bagno in acqua e limone)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3418 kJ / 817 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 101.6 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3h
Fougasse
12h 50min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Panini centrotavola
4h 15min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Festival (frittelline giamaicane)
1h 30min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Wellington vegetariano
2h
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Piadine di patate
9h 25min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min