Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 100 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 0
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato q.b.
- 125 g di mozzarella a fettine
- 2 carciofi puliti, a fettine sottili (messi a bagno in acqua e limone)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3418 kJ / 817 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 101.6 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà, patate e funghi
45 min
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1h 30min
Carciofi ripieni
50 min
Carciofi romani gratinati
45 min
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1h
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30 min
Stufato di foglie di zucca con gamberi
1h
Baccalá alle olive
25 phút
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Zuppa di grano con verdure
45 min
Insalata di baccalà sottovuoto
1h