Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di bietole, le foglie lavate
- 400 g di foglie di borragine, lavate
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di porri a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sfoglia
- 500 g di farina tipo 0
- 200 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2770 kJ / 661.6 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 56.2 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1322.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti
5 Std.
Torta pasqualina
2 godz. 5 min
Favata sarda
1h
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Melanzane ripiene alla Norma
1h
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30min
Pancotto con cime di rape
40 min
Lasagnette di zucca e cavolo riccio
40 min
Bruschette con verdure e funghi
24h
Ripieno per torta di mele
45 min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta de gee
1h 30min