Scarpazza sarzanese

Scarpazza sarzanese

4.3 10 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di bietole, le foglie lavate
  • 400 g di foglie di borragine lavate
  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di porri a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Sfoglia
  • 200 g di acqua
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di farina tipo 0

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1322.7 mg
Eiwitten 28.1 g
Calorieën 2770 kJ / 661.6 kcal
Vetten 36.4 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 12.6 g
Koolhydraten 56.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...