Compatibele versies
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi di 3-4 cm
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di panna acida
- 100 - 150 g di salmone affumicato a fette in strisce (circa 0,5x3 cm)
- 50 g di caviale, a piacere, nero o rosso
-
10
g di erbe aromatiche, a piacere
of 10 g di aneto fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 244.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1j
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1j 30 menit
Bicchierini mimosa salati
2j
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2j
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1j 30 menit
Blinis alla curcuma con pesce spada
1j
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1j 30 menit
Blinis con carpaccio di tonno
1j
Quiche di Halloween
2j
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Tartellette alle cipolle caramellate
1j