Compatibele versies
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi di 3-4 cm
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di panna acida
- 100 - 150 g di salmone affumicato a fette in strisce (circa 0,5x3 cm)
- 50 g di caviale, a piacere, nero o rosso
-
10
g di erbe aromatiche, a piacere
of 10 g di aneto fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 244.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartufini salati
3 godz.
Frittatine muffin al forno
1h
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Flan di funghi porcini
1h
Sformatini ai carciofi
1h
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1h 5min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min