Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Calamari
- 500 di calamari freschi, puliti ad anelli
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- insalata verde mista q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1ωρ. 30 λεπτ.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1ωρ. 30 λεπτ.