Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

3.5 26 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di lonza di maiale in bocconcini (3 cm circa)
  • farina tipo 00 q.b.
  • 150 g cipolla in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 8 g di sale
  • 330 g di acqua
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 1 rametto di rosmarino fresco intero
  • 1 rametto di timo fresco intero
  • 15 g di miele
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di peperoncino rosso piccante (optioneel)
  • 200 g di mele Morgenduft o Fuji, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 88 mg
Eiwitten 36.4 g
Calorieën 1618.4 kJ / 386.8 kcal
Vetten 20.8 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 11.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...