Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di carne di coniglio in pezzi
- 500 g di vino rosso
Chutney di cipolle
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolla rossa a spicchi
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna chiaro
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di aceto di vino rosso
Coniglio sottovuoto e contorno di patate viola
- 1 cucchiaio di semi di finocchio (optioneel)
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di patate viola, pelate e a fette (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3694 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Calamari Sottovuoto
50 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3sa 30 dk
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min