Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di carne di coniglio in pezzi
- 500 g di vino rosso
Chutney di cipolle
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolla rossa a spicchi
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna chiaro
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di aceto di vino rosso
Coniglio sottovuoto e contorno di patate viola
- 1 cucchiaio di semi di finocchio (optioneel)
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di patate viola, pelate e a fette (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3694 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2hod.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1hod. 30min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30 min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2hod.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min