Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al cioccolato nero e peperoncino
- 70 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
½
peperoncino secco piccante
of 1 pizzico di peperoncino in polvere - 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di carbone vegetale
- 25 g di acqua
Filetto sottovuoto
- 30 g di succo di limone
- 1600 g di acqua
- 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439.8 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 476.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Intreccio d'amore
1 godz. 30 min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3óra 30p
Pulled pork a Cottura Lenta
7h
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 godz. 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 godz. 30 min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1j 10 menit