Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al cioccolato nero e peperoncino
- 70 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
½
peperoncino secco piccante
of 1 pizzico di peperoncino in polvere - 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di carbone vegetale
- 25 g di acqua
Filetto sottovuoto
- 30 g di succo di limone
- 1600 g di acqua
- 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439.8 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 476.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1ωρ. 20 λεπτ.
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2ωρ. 40 λεπτ.
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2u. 50min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min