Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto alla curcuma
- 370 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
- 5 g di sale
- 20 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 150 g di mozzarella per pizza a fette (7-8 mm)
- 50 g di cipolla, tagliata ad anelli (0,5 cm)
- olio extravergine di oliva a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 fiori di zucca, puliti
- 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Voeding
- per 4 fette
- Calorieën
- 5477 kJ / 1309 kcal
- Eiwitten
- 106 g
- Koolhydraten
- 333 g
- Vetten
- 142 g
- Verzadigd vet
- 57 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2130 mg
Alternatieve recepten
Focaccia cipolle e zucca
2u.
Pizza alle zucchine
1u. 45min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby®
3h
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Patate dolci al forno con salse dip (cetriolini, mango, fagioli neri)
45 min
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1u.
Focaccia primavera
3h
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Impasto per pizza di Kamut®
2u.
Pizza con salame piccante
2u.
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30 min