Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grissini
- 100 g di Gruviera a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
of 7 g di lievito di birra disidratato - 200 g di farina di farro + q.b.
- 10 g di olio di oliva
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaio colmo di semi di cumino
- ½ cucchiaino di sale
Pesto di verdure
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
-
50
g di foglie di carote (3-4 cm)
of 50 g di friarielli a pezzi (3-4 cm) - 25 g di dragoncello fresco, le foglie
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di mandorle
- 150 g di olio di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale, regolare a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato, regolare a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1041.8 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 136.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Unicorn fudge
3h 30min
Alberelli di sfoglia
1 Std. 30 Min
Apple Cider Old Fashioned
50min
Pane cosacco
16u.
Baguette francese (TM6)
5h
Arcobaleno tortillas
30min
Pane tartaruga
20h
Barrette ai cereali e frutta secca
2 Std. 30 Min
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Crackers di mais
3hod.
Stinco di maiale con patate
2 Std.