Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca rossa
- 190 g di rape rosse cotte, a pezzi
- 300 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
Besciamella agli spinaci
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di farina tipo 00
- 600 g di latte intero
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
Ripieno allo speck
- 30 g di gherigli di noci
- 140 g di pecorino stagionato a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 120 g di speck a cubetti
- 200 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4471.5 kJ / 1068.8 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 86.4 g
- Vetten
- 62.8 g
- Verzadigd vet
- 29.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 3981.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Ravioli tricolore
1h 45min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Treccia al salmone
2h 20min
Grissini Rubatà
2h 30min
Baccalà alla mediterranea
1h 30min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Pane intrecciato timo e limone
4h
Tartufini cocco e fragole
2h 20min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20 min