Compatibele versies
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 300 g di lonza di maiale (in 3 fette)
- 50 g di burro (in 3 pezzi)
- 3 rametti di timo fresco, interi
- 10 g di salsa di soia
- 100 g di radicchio rosso tardivo, in 3 pezzi per il lungo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min