Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano

Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano

3.8 18 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porzione

Ingrediënten

  • 2 calamari freschi (250 g e 25 cm circa l'uno)
  • 20 g di fette di pane raffermo a pezzi
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di vino bianco secco
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 1500 - 1600 di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone
  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 50 g di panna (30-40% di grassi)
  • 2 pizzichi di zafferano in polvere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 0.2 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 790.8 kJ / 189 kcal
Vetten 14 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...