Baccalà sottovuoto con noci alla sarda

Baccalà sottovuoto con noci alla sarda

4.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 1400 g di acqua
  • 300 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 peperoncino piccante rosso
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 gherigli di noci

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 36.4 g
Calorieën 1753 kJ / 419 kcal
Vetten 27.4 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 5.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...