Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 10 gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 27.4 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Insalata di baccalà sottovuoto
1j
Crostata salata con fichi
1h 30min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Filetti di merluzzo sottovuoto
1h 20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min