Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 10 gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 27.4 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Alici marinate sottovuoto
2h 30min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Albicocche sottovuoto con crema inglese
2h 30min
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50min
Contorno di melanzane sottovuoto
40min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min