Baccalà alla mediterranea

Baccalà alla mediterranea

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di cipolle dorate in 8 spicchi
    200 g di cipolle rosse
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di patate pelate e a fette (7 mm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di acqua
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
  • 2 cucchiai di pangrattato
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 5 g di sale
  • 50 g di olive denocciolate
  • ½ cucchiaino di origano secco
  • 80 g di olive taggiasche denocciolate
  • 20 - 30 g di capperi
  • 1 - 2 rametti di origano secco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 505.8 mg
Eiwitten 24.4 g
Calorieën 1183.3 kJ / 282.8 kcal
Vetten 13.5 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 16.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...