Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle

Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle

4.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 2 filetti di pesce bianco, senza pelle tipo cefalo (vedere varianti)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 fette di limone
  • 30 g di mandorle con la pellicina
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di pangrattato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 851.6 mg
Eiwitten 21.3 g
Calorieën 1716 kJ / 410 kcal
Vetten 30.5 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 13.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...