Crostata salata multicolore

Crostata salata multicolore

3.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 fette

Ingrediënten

Pasta frolla alla ricotta
  • 300 g di farina tipo 00
  • 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
  • 30 g di vino rosso
  • 30 g di acqua
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 uovo (da circa 60 g)
  • 8 g di sale
Ripieno
  • 200 g di zucchine senza le estremità
  • 150 g di carote pelate e senza le estremità
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 200 g di stracciatella
  • 6 pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di mozzarella perline

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 799.4 mg
Eiwitten 12.9 g
Calorieën 1725.7 kJ / 412.5 kcal
Vetten 20 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 9.5 g
Koolhydraten 42.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...