Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla alla ricotta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 30 g di vino rosso
- 30 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 8 g di sale
Ripieno
- 200 g di zucchine, senza le estremità
- 150 g di carote, pelate e senza le estremità
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 200 g di stracciatella
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di mozzarella, perline
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1725.7 kJ / 412.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 799.4 mg
Alternatieve recepten
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 godz.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1 godz.
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 min
Sformato tricolore
1h 30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Polpettone zucca e spinaci
1u. 15min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Rotolo di frittata
45 min