Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Contorno di peperoni
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
- 500 g di acqua
- 600 g di peperoni rossi, senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 50 - 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Filetti di sgombro sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 filetti di sgombro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2788 kJ / 666.3 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 956.5 mg
Alternatieve recepten
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2h
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min