Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Contorno di peperoni
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
- 500 g di acqua
- 600 g di peperoni rossi, senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 50 - 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Filetti di sgombro sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 filetti di sgombro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2788 kJ / 666.3 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 956.5 mg
Alternatieve recepten
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2óra
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1óra 15p
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Sgombri all'agro
1óra 45p
Pomodorini sottovuoto
1óra
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Insalata di baccalà sottovuoto
1óra