Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Contorno di peperoni
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
- 500 g di acqua
- 600 g di peperoni rossi, senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 50 - 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Filetti di sgombro sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 filetti di sgombro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2788 kJ / 666.3 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 956.5 mg
Alternatieve recepten
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1u. 10min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min.
Filetti di pesce persico con caponata (Bimby Friend)
40 Min
Branzino al cartoccio
1u. 10min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Sgombri all'agro
1u. 45min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 Min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2h 25min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min