Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Natrium
- 185 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di patate con polpo
1 godz.
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 godz.
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Calamari Sottovuoto
50 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa al cioccolato nero
2 Std.
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 godz.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1u. 15min
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
1 godz.
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2h 30min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1 Std. 20 Min