Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Natrium
- 185 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1hod. 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1hod. 30min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Calamari Sottovuoto
50min
Bistecca Sottovuoto
1h 10min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min