Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Natrium
- 185 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1óra 10p
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2óra 55p
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 min
Calamari Sottovuoto
50min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1óra
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1óra
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1óra