Torta salata pere, noci e Gorgonzola

Torta salata pere, noci e Gorgonzola

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 220 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 125 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
Condimento
  • 40 g di noci sgusciate
  • 100 g di cicoria i gambi puliti
  • 200 g di pere pulite e tagliate a metà nel senso della lunghezza
  • 100 g di panna acida (30% di grassi)
    100 g di ricotta fresca
  • 2 - 3 pizzichi di sale a piacere
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato a piacere
  • 100 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
  • 15 g di rucola

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 696.4 mg
Eiwitten 13.8 g
Calorieën 1970.3 kJ / 470.9 kcal
Vetten 23 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraten 53.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...