Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Condimento
- 40 g di noci sgusciate
- 100 g di cicoria, i gambi puliti
- 200 g di pere pulite e tagliate a metà nel senso della lunghezza
-
100
g di panna acida (30% di grassi)
of 100 g di ricotta fresca - 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 100 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 15 g di rucola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1970.3 kJ / 470.9 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 696.4 mg
Alternatieve recepten
Tris di salse per aperitivo
30 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Biscottini salati al basilico e mandorle
1h
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Patate gratinate al formaggio
2h
Biscotti con semi di girasole
1h
Pane cicci
4h 30min
Zucchero ai lamponi
Geen beoordelingen
Coleslaw con Affettatutto Bimby® (TM6)
15min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min