Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pinoli
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 60 - 90 g di foglie di carote a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 700 g di acqua
- 800 g di carote, multicolore, tagliate in tagliatelle (vedere consigli)
- 250 g di pomodorini a metà
- Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1873 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
Geen beoordelingen
Insalata di cavolfiori e patate
30min
Casoncelli alla zucca (vegan)
1h 30min
Ghi
20min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1h
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3h
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40min
Insalata di surimi e verdure alla giapponese (TM6)
15min
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure (TM6)
1h 30min
Pastella per pancakes e waffles morbidi (senza glutine, senza uova e senza lattosio)
50min