Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pinoli
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 60 - 90 g di foglie di carote a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 700 g di acqua
- 800 g di carote, multicolore, tagliate in tagliatelle (vedere consigli)
- 250 g di pomodorini a metà
- Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1873 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 menit
Schiacciata di grano saraceno con verdure e Gorgonzola (senza glutine)
1h
Crema verde spalmabile del Gründonnerstag
10 min
Brunch greco (bulgur, focaccia, porrige e crema melanzane e peperoni)
1h 20min
Crème brûlée portoghese
30 min
Fichi freschi ripieni
20 min
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1h 30min
Ripieno per torta di mele
45 min
Trota con salsa olandese (Bimby Friend)
40 min
Torta salata con ragù
1h 30min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1h