Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rotolini di pollo
- 4 sovracosce di pollo disossate e senza pelle, appiattite con il batticarne (1 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di speck a fettine
- 60 g di formaggio alpino stagionato in 4 bastoncini (1x7-8 cm)
- 1400 - 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Purea di zucca
- 500 g di acqua
- 500 g di polpa di zucca, tagliata a pezzi (2 cm circa)
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2001.5 kJ / 478.3 kcal
- Eiwitten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 34.8 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 629.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese cotta
15min
Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano
2h
Tartufini salati
3 Std.
Panini morbidi al sesamo segnaposto
4h
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Frittatine monoporzioni
35min
Insalata di gamberi, pompelmo rosa e finocchi
30 min
Crema di zucca sottovuoto
1h
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Pomodorini sottovuoto
1h
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3 Std. 30 Min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h