Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

4.2 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Salmone
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 1450 g di acqua
  • 600 g di filetti di salmone fresco (4x150 g, spessore 3 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 20 g di olio extravergine di oliva
Salsa bernese
  • 4 - 5 rametti di dragoncello fresco foglioline e rametti
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 80 g di aceto di vino bianco
  • 180 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1192.4 mg
Eiwitten 31.2 g
Calorieën 3056.5 kJ / 730.5 kcal
Vetten 65.6 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 24.4 g
Koolhydraten 4.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...