Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio, schiacciato (optioneel)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di filetti di scorfano, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 528.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Polpo con patate a Cottura Lenta
1sa 30 dk
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2 Std. 30 Min
Insalata di grattini alla curcuma con salmone
1sa
Salmone con pesto di cedro
30 Min
Polpo alla Luciana
1sa 30 dk
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Straccetti di vitello ai carciofi
40 dk
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Insalata di polpo e patate
2h
Filetti di sgombro all'arancia
40 dk
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 dk