Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
3 porzioni

Ingrediënten

  • 6 pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
  • 1 spicchio di aglio (optioneel) schiacciato
  • 15 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di filetti di scorfano puliti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 528.3 mg
Eiwitten 32.4 g
Calorieën 945 kJ / 226 kcal
Vetten 9.1 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 3.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...