Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio, schiacciato (optioneel)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di filetti di scorfano, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 528.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15 min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo
30min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15hod. 30min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella
20 min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50min
Panino con polpo
6h 30min