Pesce spada agli agrumi sottovuoto

Pesce spada agli agrumi sottovuoto

4.3 26 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
2 porzioni

Ingrediënten

Pesce spada bardato sottovuoto
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 300 g di tranci di pesce spada (2 pezzi)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ arancia la scorza (senza la parte bianca)
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva a piacere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • pistacchi tritati (granella), a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1315.4 mg
Eiwitten 27.5 g
Calorieën 1530 kJ / 365.5 kcal
Vetten 27 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 3.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...